Wie wordt de Held van de Smaak 2013?

worst makenDe Verkiezing van de Held van de Smaak 2013 staat in het teken van de ambachtelijke worst. We zoeken slagers, producenten en  hun grondstoffenleveranciers die zich inzetten voor het behoud en vernieuwing van het ambacht, bijzondere nieuwe producten maken of zich juist richten op traditionele streekspecialiteiten. Maar ook helden die zich verdienstelijk maken als ambassadeur voor de sector kunnen deelnemen aan de verkiezing.  Natuurlijk zijn de kernwaarden van de Week van de Smaak ambachtelijk, duurzaam (incl. diervriendelijk), natuurzuiver en ‘van dichtbij’ richtinggevend.

De inschrijving is geopend tot 30 april. In mei en juni worden via  provinciale voorrondes 12 finalisten geselecteerd. Onze deskundige jury kiest hieruit een winnaar. Deze wordt bekend gemaakt tijdens de start van de Week van de Smaak in september. Ook is er een publieksverkiezing, hiervoor kan vanaf half augustus gestemd worden op deze website.

Je kunt je favoriete kandidaat aanmelden via het speciale aanmeldformulier. Jezelf aanmelden kan ook.

Reacties

 1. zegt

  Goedemorgen.

  Wij maken al jaren biologisch worsten voor onze catering bedrijf en winkel.
  Wat een leuk initiatief is dit. Ik wil zeker meedoen!!

  Groet Matthew

 2. zegt

  Leuk! Ik wil mijn vader -slager Janson uit Heusden- opgeven. Is na zijn pensionering vorig jaar begonnen met het delen van zijn vakmanschap aan geïnteresseerden. Door cursussen (ook worst!) en proeverijen.

  Rene, de kink in de worst is alleen dat het aanmeldformulier niet werkt…..

 3. zegt

  Goedemiddag.

  Vanmorgen een enthousiaste klant in de winkel gehad, die mij gaat aanmelden voor de held van de smaak. Dan ben je altijd 1 stap verder dan in plaats dat je zelf moet gaan inschrijven.

  Mvrgr. de worstmakende slager.

 4. zegt

  Iemand die zeker niet mag ontbreken voor dit geweldige initiatief is Slager Toine Schreinemachers. Een worstprofessor in hart en nieren, iemand die het gaat om die ultieme smaakbeleving
  Toine ik hoop dat je meedoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *