Week van Smaak gaat van start

371Zaterdag begint de 10e editie van de Week van de Smaak. De Week van de Smaak staat dit jaar in het teken van ‘Eten uit je (eigen) achtertuin’. Uit de uiteenlopende activiteiten die zijn aangemeld blijkt dat het thema uitnodigt tot samenwerking tussen lokale producenten, consumenten en verwerkers, en uitdaagt om zoveel mogelijk vers uit het seizoen te koken. Iedereen kan meedoen, bijvoorbeeld door iets leuks te organiseren voor klanten, familie, vrienden of buren. Dat kan door te koken met groenten uit eigen tuin, of een gerecht te maken met het vlees van het varken dat heeft gescharreld in je achtertuin, of bij een boer in de buurt. Activiteiten kunnen nog worden aangemeld tot en met 7 oktober.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *